lista de incertitudini

Posted: 28/05/08 in de ce, floue, Visari
Etichete:,

incertitudinea din fata foii albe, incertitudinea de la sfarsitul lecturii unei scrisori cand nu stii daca ce ai inteles este ceea ce ti s-a transmis, incertitudinea dinaintea unui interviu, incertitudinea in fata alegerii intre doua prajituri, incertitudinea dinaintea alegerii cadoului potrivit, incertitudinea dinainte de saritura, incertitudinea de dupa intrebare in asteptarea raspunsului, incertitudinea dinaintea furtunii de vara, incertitudinea solutiei la o problema,  incertitudinea cand nu stii nimic cert, incertitudinea din ochii ceiluilalt sau doar reflexia incertitudinii tale, incertitudinea placerii pe care crezi ca o vei avea facand ceea ce-ti doresti, incertitudinea din ceea ce simti, incertitudinea ca esti fericit asa cum esti, incertitudinea ca toate au un scop, incertitudinea din asteptare,  visare, aparenta, iubire, inchipuire, plecare, incertitudinea din viata care nu-ti ofera decat o certitudine… asa placute uneori si atat de aiurea alteori, incertitudinile ma urmaresc ca o umbra… si nici asta nu e cert… poate mi se pare.

Reclame
Comentarii
 1. anaAyana spune:

  Acum înţeleg la ce te referi. Unele dintre ele sunt alegeri, altele sunt exact acele momente care dau vieţii farmec tocmai pentru că sunt pline de imprevizibil.
  Era un proverb devenit deja clişeu: cea mai mare certitudine este incertitudinea 😛 Parcă aşa suna.
  Un articol interesant care pică pe subiectul tău poţi citi aici.

 2. Daniel spune:

  Interesant articolul. Dar are mai mult legatura cu politica si democratia decat cu ceea ce simt eu. Si ma gandesc la incertitudine ca la acel sentiment care e comun nehotararii, confuziei, nesigurantei, disconfortului de a nu sti exact ce se inatmpla, asteptarii si dorintei… toate astea au incertitudine, intr-un anumit grad si devine, intr-un fel, o dependenta… de adaugat la lista de dependente.

 3. Bibi spune:

  incertitudinile ne urmaresc pe toti si de cele mai multe ori ele reprezinta acele momente pline de traire care dau culoare vietii .ce ar fi viata fara ele ?o simpla poveste fara esenta.

 4. Daniel spune:

  @bibi, eu de asta ma intreb de ce cautam certitudinea cand e mult mai placut sa simtim incertitudinea si sa mergem inainte… stiu ca in anumite activitati nu e cazul, dar in deciziile care se iau pe baze mai putin concrete si mai mult de moment, incertitudinea exista ca vrei sau nu vrei…

 5. fanitza spune:

  pentru decizionare în condiţii de incertitudine încearcă metoda onicescu! 😉 🙂

 6. Dan CĂLIN spune:

  toţi am trecut prin astfel de momente şi cu siguranţă vom mai trece. incertitudinea ne ajută să nu fim prea siguri de ceva pentru că asta înseamnă îngâmfare. incertitudinea ne ajută să fim deschişi la nou şi la reconsiderări.

 7. luanar spune:

  incertitudini mai mari sau mai mici. de la „cercei verzi sau negri azi?” sau „joc totul pe o carte sau stau la sigur”… alegeri cu efect pe termen scurt sau pe termen lung. putem spune ca esti cu atat mai fericit cu cat ti-ai rezolvat incertitudinile cu mai multa intuitie 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s