Tolo si alte pareri

Posted: 23/09/09 in Bloguri
Etichete:, , ,

Cand am vazut clipul de la Zoso, m-am gandit ca a fost o intamplare. Din pacate, am incercat si eu un comentariu la un text marcat cu publicitate si nu am avut mai mult noroc. Ce ii reprosam in comentariul meu era faptul ca Radio ZU nu are cum sa fie lider pe piata de radio (e vorba doar de titlu) pentru simplu fapt ca piata de radio nu e doar Bucuresti. Desigur, nu e mare branza sa ai un comentariu neaprobat, dar parca e cam aiurea sa transmiti niste informatii cam false chiar si sub forma publicitara. Imaginea e o captura cu textul respectiv.

Publicitate

Publicitate

Poate e un fapt singular, poate nu. Ideea e ca eu astept ca un jurnalist sa ofere credibilitate mai mult decat oricine. Atlfel, presa isi pierde rostul si in momentul cand jurnalistul transmite informatii deformate devine un simplu pion manevrat de alte interese. In cazul lui Tolontan, ma deranjeaza prin prisma faptului ca este printre putinii jurnalisti din Romania care mai ofera ceva credibilitate. E cam obositor sa treci toate articolele prin x filtre de circumspectie pentru semnatarii scriu fara a se raporta la adevar. Poate asta e trendul in acest moment, dar m-am saturat sa ma gandesc ca personajul din Bel-Ami are atatea cópii contemporane. Nu ar fi mai simplu de scris adevarul? Macar in zonele aflate sub patronajul unor oameni care inca mai par credibili.

In legatura cu raportul presedintiei si dezbaterile ce au urmat dupa pe la toc-souri, nu pot sa spun decat ca presa chiar se doreste a patra putere in stat dar in varianta comunista a manipularii. Sunt curios daca ziaristii astia (aici incadrez toti analistii si alti specialisti de genul asta) realizeaza ceea ce fac. Ca pare mai degraba un spectacol de vodevil.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s